Refurbished IT-apparatuur is een milieuvriendelijke en duurzame keuze

Refurbished IT-apparatuur

Uw nieuwe hardware refurbished aanschaffen

Refurbished IT apparatuur in grote hoeveelheden inkopen? Een grote partij refurbished IT apparatuur aanschaffen is de juiste keuze als het aankomt op het milieu. Er hopen zich ieder jaar weer enorme bergen aan elektronisch afval op, van telefoons tot koffiezetapparaten en van laptops tot harde schijven. Om als bedrijf mee te helpen dit tegen te gaan, doet u er verstandig aan om uw nieuwe bedrijfshardware refurbished aan te schaffen. Wat dit is en wat de voordelen hiervan zijn, dat leest u in dit artikel.

Contact opnemen

Circulair gebruik van IT apparatuur

Elektronica wordt door bedrijven en organisaties vaak weggegooid als ze het niet meer nodig hebben. Dit zorgt voor ontzettend grote hoeveelheden elektronisch afval dat onnodig is weggegooid, omdat het in principe nog gewoon gebruikt had kunnen worden. Door als bedrijf te kiezen voor remarketing of refurbished hardware, maakt u een bewuste keuze om de hoeveelheid e-waste te reduceren en daarmee een goede stap te zetten richting een circulair gebruik van IT apparatuur en hardware. Maar wat is refurbished, en wat zit er in voor uw bedrijf?

Informatie aanvragen

Refurbished IT apparatuur inkopen

Het inkopen van grote hoeveelheden laptops en computers voor uw medewerkers, is normaal gesproken een prijzige opgave. Niet alleen is het erg duur; ook komt er een ontzettend kieskeurig proces bij kijken waarbij vaak onnodig veel wordt uitgegeven. Refurbished hardware, echter, kan hierbij enorm veel kosten besparen voor uw ICT afdeling. Refurbished betekent iets anders dan tweedehands. Bij het inkopen van refurbished ICT apparatuur krijgt u namelijk hardware dat uitgebreid gecontroleerd, getest en gereinigd is voor het weer opnieuw op de markt is gebracht. Hierdoor zullen de laptops of computers weer net als nieuw aanvoelen, met alle snelheid en rekenkracht die uw organisatie nodig heeft.

Voordelen refurbished hardware inkopen

Het aanbesteden van refurbished IT apparatuur kan veel voordelen hebben voor bedrijven en organisaties. Dit zit hem vooral in de prijs van de hardware. Bij nieuwe hardware krijgt u meestal een garantie van twee jaar, en betaalt uw bedrijf de nieuwprijs voor deze producten. Refurbished zakelijke hardware van computercenter is echter uitgebreid nagekeken en gereinigd, waardoor we in overleg de garantie uit kunnen breiden tot wel drie jaar! Naast deze grote garantie, bieden we bij computercenter ook andere voordelen. Zo hebben we onze eigen transportservice, wat uw organisatie erg veel logistieke hoofdpijn kan ontnemen. We hebben een ruimte selectie aan IT apparatuur voor uw bedrijf, die we hoogstpersoonlijk langs kunnen brengen. Daarnaast weet u door onze strenge checks dat de hardware in optimale staat verkeert.

Informatie aanvragen

Refurbished hardware aanbesteden?

Heeft uw bedrijf nieuwe hardware nodig? Op een milieubewuste en tevens erg voordelige manier kunnen we bij computercenter uw bedrijf of organisatie voorzien van goede en betrouwbare hardware. Wij doen mee met aanbestedingen voor bijv. refurbished laptops. Daarnaast staan we open voor service contracten, waarbij we duidelijke afspraken maken over wat er gebeurt in bepaalde onvoorziene omstandigheden. Bijvoorbeeld als een computer of laptop het ineens niet meer doet, of als er een ongelukje gebeurt waarbij schade aan de hardware ontstaat. Zo bieden we uw bedrijf een flexibele samenwerking, waarbij we open staan voor alle voorstellen – en we geheid een lage prijs vragen voor uw nieuwe hardware. Staat uw bedrijf open voor een circulair en milieubewust gebruik van IT apparatuur? Refurbished hardware is dan de beste manier om een positieve impact te hebben!

Contact opnemen