Duurzaam een nieuw leven voor IT hardware

Inkoop ICT hardware

Volledige ontzorging

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van refurbished hardware. Voor we die hardware kunnen refurbishen en door kunnen verkopen, moeten we eerst natuurlijk ICT hardware opkopen. Het opkopen van ICT hardware doen we het liefst samen met bedrijven die op duurzame wijze van hun IT apparatuur af willen. Zo komt het vaak voor dat bedrijven en organisaties moeite hebben om hun grote hoeveelheden ICT apparaten te verkopen. Hoe dat komt, en hoe we u bij computercenter daarmee kunnen ontzorgen? Dat leest u hieronder.

Contact opnemen

Makkelijk verkopen ICT Hardware

Het verkopen van grote hoeveelheden ICT hardware is lastiger dan u zou denken. Oude laptops of computers verkopen is lang niet meer zo makkelijk als het eens was, en dat heeft een goede reden: privacy. Om de privé gegevens van uw organisatie en diens werknemers te beschermen, heeft de EU een tijd geleden strengere privacywetten ingevoerd. Die AVG-wetten maken het onder andere strafbaar om ICT hardware te verkopen zonder dat de harde schijven voldoende zijn gewist. En wat dacht u van het logistieke proces? Hoe verkoopt en vervoert u tientallen laptops of computers zonder een externe logistieke provider in te schakelen? Bij computercenter hebben we voor al deze issues een oplossing, waardoor u zorgeloos uw oude bedrijfshardware verkopen kan!

Informatie aanvragen

Maximale waarde voor uw hardware

Heeft uw ICT sector recent een upgrade gehad? Bij computercenter helpen we uw organisatie graag door alle zorgen bij u weg te nemen. Zo verzorgen we zelf de logistiek met onze eigen transportservice, en taxeren we vervolgens alle hardware op de maximale waarde die we eruit kunnen halen. Doordat we ernaar streven om alle laptops en computers weer opnieuw de markt op te brengen, weet u zeker dat we de hoogst haalbare prijs zullen hanteren. Tevens maakt u door uw oude ICT hardware te verkopen een milieubewuste keuze door de stapel elektronisch afval in Nederland drastisch te verminderen.

Informatie aanvragen

Voordelen ICT hardware verkopen aan computercenter

Door uw ICT hardware te verkopen aan computercenter, bent u van een aantal dingen gegarandeerd. We streven erna om alle hardware maximaal te hergebruiken. Het liefst door refurbishing & remarketing, maar mocht dit niet mogelijk zijn zit er nog altijd veel recycling waarde aan een gebruikte laptop of computer. Zo kunnen de gebruikte grondstoffen in een laptop makkelijk opnieuw worden gebruikt in de fabriek – hergebruikte grondstoffen hebben een 10 keer lagere impact op het milieu dan wanneer deze stoffen nieuw geworven moesten worden. Door deze milieubewuste aanpak krijgt u tevens altijd de beste prijs voor uw hardware, omdat we de hardware per apparaat op de hoogst mogelijke waarde schatten! Tevens maakt u een nieuwe gebruiker blij doordat hij of zij uw gebruikte laptop weer als nieuw (en met garantie) ontvangt. Benieuwd wat we u kunnen bieden? Vraag een vrijblijvend advies aan een van onze experts via de website!

Contact opnemen