Oude computers laten ophalen?

Oude computers laten ophalen

Volledige ontzorging en een duurzame keuze

Oude computers laten ophalen? Voor bedrijven is dit tegenwoordig erg lastig. Een groothandel in elektronica zal wel interesse hebben in uw hardware, maar vaak is er hierbij geen mogelijkheid om volgens AVG-voorschriften alle data te verwijderen. Daarnaast kan een groothandel vaak geen gedetailleerde schattig maken van de waarde van oude computers. En hoe weet u zeker dat alle oude computers daadwerkelijk weer op de markt gebracht worden, om zo een circulaire economie rondom computers te stimuleren? Bij ons uw oude computers inleveren is betrouwbaar, efficiënt en levert voor uw bedrijf veel op. Hoe we te werk gaan, en waarom we u hierbij zo goed kunnen helpen, leggen we graag even uit.

Contact opnemen

Ontzorging bij ophalen oude computers

Waarom is het voor bedrijven zo lastig om oude computers op te laten halen? Dat zit het hem vooral in drie dingen. Ten eerste is de prijs van oude computers erg lastig te bepalen. Hoeveel waarde zit er aan een gebruikte laptop of computer? En hoe wordt dit bepaald? Ten tweede is het logistieke gedeelte van gebruikte computers wat lastig voor grotere hoeveelheden. Om al uw oude computers weg te brengen, is veel logistieke en organisatorische inspanning nodig, waar een druk bedrijf niet altijd op zit te wachten. En, zoals u misschien wel weet, is het wegdoen van oude computers voor bedrijven extra lastig, omdat u te maken heeft met privacywetten. Het is sowieso niet wenselijk dat harde schijven en de privégegevens die daarop staan, in handen komen van derden – maar sinds de invoering van de AVG-wetten staan hier ook enorme boetes op, die beginnen bij maar liefst 1500 euro.

Informatie aanvragen

Ophalen oude computers

Wij zijn al jaren lang een betrouwbare partner in het ophalen van grote hoeveelheden oude computers en gebruikte laptops. Ten eerste is een samenwerking erg praktisch, omdat wij beschikken over een eigen transportbedrijf. Daarmee halen we dus erg veel logistieke problemen weg bij uw organisatie. Als we alle computers bij uw bedrijf hebben opgehaald, kijken we individueel naar elk product en de maximale waarde die we daaruit kunnen halen. Hierdoor garanderen we dus de beste prijs voor uw organisatie, wat we opleveren in een duidelijk overzicht met een prijsverklaring per computer. Als u akkoord gaat met de prijs, wissen we alle data van de harde schijven van de oude computers. Hiervoor gebruiken we speciale erkende software die het onmogelijk maakt om de data nog te gebruiken. Om dit te garanderen voor uw organisatie, ontvangt u van ons een certificaat voor iedere harde schijf die we volledig volgens de AVG wissen.

Informatie aanvragen

Waarom oude computers laten ophalen?

Door het uitgebreide proces dat we volgen bij iedere computer, weet u als bedrijf zeker dat we eerlijke prijzen bieden en dat uw gevoelige bedrijfsinformatie niet meer in handen kan vallen van de volgende gebruiker. We streven ernaar om zo veel mogelijk hardware te verkopen en te hergebruiken en opnieuw op de markt te brengen, door de oude computers te refurbishen. Als refurbishing niet mogelijk is, recyclen we de grondstoffen van de computers. Zo zorgen we dus voor een circulair gebruik van uw oude computers en bedrijfshardware, besparen we uw organisatie een hoop tijd en moeite, en bieden we ook nog eens de beste prijs die u gaat kunnen vinden voor uw oude computers!

Contact opnemen