Zoekt u een opkoper voor uw gebruikte laptops?

Opkoper gebruikte laptops

Wij werken betrouwbaar en veilig

Voor bedrijven wordt het steeds lastiger om van gebruikte hardware af te komen. Zoals bij zo veel bedrijven, wordt er bij uw bedrijf waarschijnlijk om de paar jaar een nieuwe batch aan laptops en andere hardware aangeschaft. Dit is nodig om de snelheid van de computers, en dus de efficiency van uw medewerkers en uw organisatie op peil te houden. Maar aan dit proces zit voor veel bedrijven ook een vervelende keerzijde. Hoe komt uw bedrijf van oude hardware af? Hoe vindt u een opkoper voor gebruikte laptops bij u in de buurt, en hoe regelt u het proces van een grote partij gebruikte laptops verkopen? Computercenter heeft al jaren ervaring met het opkopen, en dan refurbishen of recyclen van grote hoeveelheden bedrijfshardware. We helpen daarom graag uw bedrijf door dit proces volledig voor u te verzorgen, en dat ook nog eens voor een goede prijs. Hoe dit te werk gaat, leggen we graag even uit.

Contact opnemen

Gebruikte laptops afvoeren volgens AVG wetgeving

Het komt helaas nog erg vaak voor dat de oude computers van bedrijven heel lang in een stoffige kast blijft liggen, en er niets meer mee gebeurt. Wij vinden dit ontzettend zonde, maar ergens is het ook wel te begrijpen. Naast dat een grote hoeveelheid IT hardware afvoeren sowieso al lastig genoeg is, heeft de overheid met de AVG privacy wetten het nog wat lastiger gemaakt. Het is namelijk streng verboden om laptops met harde schijven door te verkopen, als er gevoelige informatie op deze schijven staat. En zoals u misschien wel weet, is het simpelweg verwijderen van deze data met de ‘delete’- knop helaas niet genoeg. Met speciale software is het dan nog steeds mogelijk om inzichten te krijgen in de privé-gegevens van bijvoorbeeld uw klanten of medewerkers. Naast dat dit natuurlijk nare gevolgen heeft omtrent de privacy binnen een bedrijf, kan dit tevens leiden tot enorme boetes tot in de duizenden euro’s. Hoe kunt u dan AVG-proof grote hoeveelheden laptops en computers afvoeren?

Informatie aanvragen

Eerlijke prijzen en volledige ontzorging

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het opkopen van gebruikte laptops. Als opkoper gebruikte laptops doen we veel meer dan alleen kopen en doorverkopen. We verzorgen namelijk het gehele proces, van logistiek, recycling of refurbishing, en vervolgens het doorverkopen. Dat laatste is precies de reden waarom we u zo’n unieke, goede prijs kunnen bieden. De opgekochte laptops halen we met onze eigen transportdienst gewoon zelf op, waarna we ieder apparaat individueel gaan behandelen. Zo kijken we naar mogelijk schade, knelpunten die zich in de toekomst voor kunnen doen, de mogelijkheden voor hergebruik van de computers en nog veel meer. Op basis van deze analyse berekenen we een eerlijke prijs.

Informatie aanvragen

Transparante opkoop van gebruikte laptops

Om zo transparant mogelijk te handelen, sturen we uw organisatie gewoon een duidelijk overzicht van de waarde van ieder product. Tevens ontvangt u een certificaat van dataverwijdering, wat we doen met speciale software die het onmogelijk maakt om ooit nog bij de gevoelige informatie te komen – en als alles dan in orde is, maken we de volgende gebruiker van uw laptops blij met een goedkope, refurbished laptop – en daardoor kunnen we uw organisatie een zeer redelijke prijs bieden! Daarnaast draagt uw bedrijf hierdoor bij aan een circulair gebruik van hardware, iets waar onder andere de EU de laatste tijd erg op aan het hameren is. En terecht: De stapel met onnodig weggegooide hardware en elektronisch afval, wordt als maar groter – tenzij we allemaal onze laptops laten hergebruiken!

Zoekt u een betrouwbare opkoper?

U bent op het juiste adres voor een opkoper gebruikte laptops! Niet alleen ontnemen we u de zorgen van de AVG-wetgeving en privacy – ook zorgen we zelf voor het logistieke proces met onze eigen transportdienst. We komen de laptop allemaal ophalen en geven u een duidelijk overzicht van de waarde. Danzij deze transparantie kunt u vertrouwen op onze diensten, en bent u er zeker van dat we zoveel mogelijk laptops gaan remarketen. Voor minder elektronisch afval, en voor een circulaire economie!

Contact opnemen