Zoekt u een opkoper voor oude computers?

Opkoper oude computers

Denk circulair, weggooien is zonde

Heeft uw bedrijf of organisatie recentelijk een batch nieuwe computers aangeschaft voor op kantoor? Ondanks dat u vast heel blij bent met de snelle, nieuwe hardware, is het natuurlijk een lastige kwestie hoe uw bedrijf van de oude computers af gaat komen. Hoe vind je een opkoper voor oude computers, en hoe kunt u hier zomaar op vertrouwen? Er kan nog veel waarde zitten in oude computers, zelfs als ze niet meer helemaal werken. Daarom is het zonde om oude computers weg te gooien, en al helemaal als we rekening houden met het milieu. Echter wordt het, door privacy-wetgevingen en logistieke uitdagingen, wel heel lastig om alle oude computers zelf te verkopen. Wij snappen we dit als geen ander, en met jaren ervaring als opkoper van oude computers en hardware kunnen we ook uw bedrijf hiermee van dienst zijn. Dit scheelt niet alleen veel organisatorische uitdagingen binnen uw bedrijf, maar ook levert het een mooi bedrag op – en niet te vergeten, uw bedrijf draagt zo mee aan een circulair gebruik van IT hardware, wat goed is voor het milieu. Hoe dit te werk gaat, leggen we graag voor u uit.

Contact opnemen

Oude computers verkopen volgens AVG wetgeving

Oude hardware verkopen is voor bedrijven lastiger dan voor particulieren. Als particulier levert u uw laptop gewoon in bij het lokale computercenter filiaal, maar als bedrijven dit zouden doen, kan dit nare gevolgen hebben. Op deze laptops staan vaak nog privégegevens van uw klanten, medewerkers of bedrijfspartners, en als deze uitlekken, is dit een dubbel probleem voor uw organisatie. Het is al vervelend genoeg dat de gegevens uitgelekt zijn voor het vertrouwen binnen uw organisatie, maar ook staan er grote boetes op dergelijke datalekken sinds de invoering van de AVG-wetgeving. Als opkoper van oude computers handelen we volledig volgens de AVG-wetgeving, en ook daar krijgt u een officieel erkend certificaat van opgestuurd. Daarnaast verzorgen we het gehele proces van gebruikte computers opkopen, en leveren we altijd de beste prijs.

Informatie aanvragen

Opkoper oude computers voor een goede prijs

Hoe zorgen we dan voor die optimale, en vooral eerlijke waardeschatting? Dat komt omdat we er naar streven om geen enkel onderdeel weg te gooien. We halen de oude computers of laptops met ons eigen transportbedrijf op, waarna we de computers uitgebreid controleren. We stellen een duidelijk rapport op van alle schade en mogelijke mankementen van de computers, en lossen deze waar mogelijk altijd op. Zo kunnen we de computers remarketen en maken we de volgende gebruiker van de computers blij met een werkend refurbished apparaat.

Informatie aanvragen

Oude laptops en computers recyclen

Een kapotte processor bevat nog steeds veel grondstoffen die geld waard zijn. Het is daarom extra zonde om een kapotte computer gewoon weg te gooien. Naast dat een bedrijf hiermee een AVG-boete kan riskeren, missen we ook de kans om de circulaire economie te stimuleren. Gebruikte grondstoffen als koper en siliconen, waar elektronische onderdelen vaak van gemaakt zijn, kunnen prima opnieuw gebruikt worden. Hierdoor kan tot wel 100 keer zoveel water worden bespaard ten opzichte van wanneer de grondstoffen nieuw uit de bodem gegraven moeten worden.

Zoekt u een betrouwbare opkoper?

Bij een grote hoeveelheid oude computers is het niet nodig om deze te vernietigen of weg te gooien. Bij computercenter helpen we bedrijven met het volledige proces, en bieden we tevens een eerlijke prijs voor alle hardware. De computers en laptops die ingeleverd worden of die we inkopen, worden maximaal hergebruikt – zelfs als ze helemaal niet meer werken. Uw organisatie ontvangt een uitgebreid overzicht van alle apparaten, en een verklaring van de waarde, waardoor u ons 100% kunt vertrouwen. Daarnaast draagt u bij aan een beter milieu, en maakt u zelfs een ander blij met een gloednieuw lijkende computer!

Contact opnemen