Heeft u oude computers? Wij helpen!

Oude computers inleveren

Milieuvriendelijk en duurzaam

Om de zoveel jaar moet de hardware van een bedrijf nou eenmaal vervangen worden. Dit is voor veel bedrijven een flinke klus. Niet alleen is het een enorme investering, maar ook is het organisatorische gedeelte hiervan best lastig. En het meest lastige hieraan is vaak: wat te doen met alle oude computers die nu niet meer gebruikt worden? Hoe komt u hier als bedrijf zijnde op een verantwoorde manier vanaf? Met de invoering van de AVG-wetgeving en de privacy van uw gebruikers in het achterhoofd, wordt dit een steeds lastigere opgave. Oude computers inleveren is bij ons niet alleen erg makkelijk, maar ook voordelig. Voor uw bedrijf, maar ook voor het milieu. Dat leggen we hier even kort uit.

Contact opnemen

Makkelijk oude computers inleveren

Oude computers inleveren bij computercenter is makkelijk voor uw organisatie. We hebben hier al jaren ervaring mee, en we weten precies waar bedrijven vaak tegen aan lopen bij het inleveren van grote partijen computers. Ons team heeft een eigen transportdienst, wat natuurlijk enorm veel logistieke uitdagingen bespaart bij het afvoeren van de hardware voor uw organisatie. De oude computers inleveren is dus zorgeloos, maar wat levert het voor u op nadat we de computers hebben opgehaald?

Informatie aanvragen

Computers inleveren voor recycling

De computers die we binnenkrijgen, gaan we stuk voor stuk bij langs om te kijken wat voor waarde er eventueel nog aan de computers zit. Zelfs als een computer stuk is, kan er alsnog veel geld te verdienen zijn door ze te recyclen. Een processor, harde schijf of andere onderdelen van de computer bevatten altijd kostbare grondstoffen, zoals nikkel en siliconen, dat prima hergebruikt kan worden voor een volgende laptop. Maar oude computers inleveren die nog prima werken, daar profiteert de wereld natuurlijk ook flink van!

Informatie aanvragen

Oude hardware laten refurbishen

We streven ernaar om alle computers maximaal te hergebruiken. Daarom beoordelen we alle computers individueel, en stellen we een rapport op van alle mogelijke schade en knelpunten die opgelost moeten worden. Hierdoor weet u zeker dat we de computers maximaal op waarde schatten, en dat ziet u terug in de prijs die we aan uw bedrijf bieden. Alle nog bruikbare computers en andere hardware zullen we uitgebreid controleren, waar nodig repareren en uiteraard wissen we alle data van de harde schijven. Dit laatste om AVG- boetes en datalekken voor uw bedrijf te voorkomen. Na dit uitgebreide refurbishing-proces verkopen we de herboren computers door aan een gelukkige nieuwe eigenaar.

Oude computers inleveren bij computercenter

Door uw oude bedrijfshardware een nieuw leven te geven, maakt u niet alleen uw eigen portemonnee blij. Wij nemen een heleboel logistieke pijnpuntjes bij u weg door onze eigen transportdienst in te zetten. Daarnaast werken we transparant en stellen we per apparaat een duidelijk rapport op van wat er mee kan en gaat gebeuren. Vervolgens bieden we een eerlijke prijs voor de hardware, om vervolgens deze opnieuw op de markt te brengen om de stapel elektronisch afval in Nederland drastisch te verminderen. Door uw oude computers in te leveren, draagt uw bedrijf bij aan een circulair gebruik van hardware, en dat is precies wat de wereld nodig heeft op dit moment!

Contact opnemen